Akcija

Jamieson Mega Kalcij Vitamin D3 tablete dve inovaciji laboratorijev Jamieson.

Na zalogi

SKU:1036486

14,60

Primerjava

Izdelek vsebuje dve inovaciji laboratorijev Jamieson. Kalcij je v visoko biorazpoložljivi obliki kompleksa karbonata, citrata, malata, fumarata in sukcijanta, ki tvorijo Krebsov cikel (Krebsov cikel je energijsko proizvodni proces v celicah našega telesa in znatno poveča absorpcijo hranil). S tem lahko zagotavljamo najvišjo stopnjo absorbcije kalcija na tržišču.

Vsaka tableta vsebuje tudi patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki izhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu.

Lanolin se pridobiva iz ovčje dlake, ovc iz pašnikov Avstralije in Novo Zelandije (močno sonce v teh predelih poskrbi za kakovosten vir lanolina). Nato je poslan v Francijo, kjer je deležen sofisticirane, vrhunske obdelave, da dobimo izjemno čist in v kristalni obliki pre-vitamin D3. Končni proces poteka v Kanadi, kjer pridobimo naraven vitamin D3 v končni obliki z najvišjo stopnjo bio-razpoložljivosti. Proces, ki nakazuje skrb podjetja Jamieson za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin iz celotnega sveta.

Kalcij in vitamin D sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti in zob. Vitamin D prispeva k normalni absorbciji/uporabi kalcija in fosforja, prispeva k delovanju mišic in imunskega sistema.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1-2 tableti dnevno ob jedi. Izdelek zaužite nekaj ur  pred oz. po zaužitju katerihkoli zdravil.

Vsebnost:

Sestavine V eni tableti PDV(%)**
Elementarni kalcij* 650 mg 81
Vitamin D3** 10 ?g 200

*MEGA Cal je visoko absorpcijski kalcijev kompleks karbonata, citrata, malata, fumarata in sukcinata
**Premium Quali-D
***Priporočen dnevni vnos

Vsebuje tudi:
Elementarni kalcij, maltodekstrin, celuloza, barvilo: titananov dioksid, mineralno olje, trietilcitrat, emulgator: polisorbat 80, sredstvo za glaziranje: karanauba vosek, mineralno olje, glicerol, holekalciferol

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Neto količina: 120 tablet (272,15g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Nazaj na vrh