Razprodano

Inovacija iz laboratorijev JAMIESON – naravni zeliščni kompleks LAJŠANJE MENOPAVZE je bil oblikovan za ženske, ki želijo na varen in naraven način omiliti nelagodja povezana z menopavzo.

Razprodano

SKU:1052992

17,90

Ni na zalogi

Primerjava

Izdelek vsebuje najmočnejšo naravno mešanico zeliščnega kompleksa, sestavljenega iz kar 200 mg črnega kohoša (black cohosh), zelišča, ki je znan po zagotavljanju olajšanja vročinskih valov in drugih simptomov menopavze. Pomembna sestavina izdelka je tudi navadna konopljika (chaste tree), ki ima potrjene učinke za pomoč pri lajšanju težav menopavze in med drugim pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom, pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja, pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov in predvsem pripomore pri hormonskem ravnovesju med menopavzo in potrjeno pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo. Dodatek vitamina D pomaga pri razvoju in vzdrževanju zdravih kosti in zob, kar je v tem obdobju še dodatnega pomena.

Inovacija laboratorijev JAMIESON katere učinkovitost potrjujejo številne zadovoljne uporabnice širom sveta!

Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.
Uporabljajte neprekinjeno vsaj 3 mesece za optimalne rezultate.

Dnevni vnos vsebuje:

  • Izvleček črnega kohoša (Cohosh) (5 : 1): 200 mg enakovredno kar 1000 mg surovega črnega kohoša
  • Izvleček navadne konpljike (10 : 1): 100 mg enakovredno kar 1000 mg surove navadne konopljike
  • Vitamin D3 (holekalciferol) 15 mcg / 600 IE, Hesperidin: 30 mg

Sestavine: črni kohoš, navadna konopljika, hesperidin, prevleka tablete (celuloza, celulozni gumi), sredstvo proti sprejemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), sojini polisaharidi, holekalciferol

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov in je 100% brez GMO.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Vsebina: 30 kapsul (38g)

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec
Več informacij: info@jamieson.si; www.jamieson.si

Nazaj na vrh