Razprodano

Prehransko dopolnilo Premium Vitamin D3 prišlo 1000 IE z okusom naravne pomaranče in z naravnim sladilom – stevijo.

Razprodano

SKU:1048679

12,90

Ni na zalogi

Primerjava

Laboratoriji Jamieson so svetovni vodja v proizvodnji naravnega in čistega vitamina D, pridobljenega iz lanolina, ki je koži lasten vir vitamina D. Patentiran proces, ki se imenuje Quali-D so v laboratorijih Jamieson patentirali zaradi unikatnega procesa pridobivanja vitamina D, ki je sledljiv od kmetije do končnega izdelka. Posebnost procesa je, da se lanolin pridobiva iz ovčje volne, na močnem soncu živečih ovc (Avstralije in Nove Zelandije). Ovčja volna namreč vsebuje lanolin, ki je isti vir vitamina D, kot pri človeku.  Lanolin nato obdelajo v obliko pre-vitamin D3 v Franciji in v končno obliko vitamin D3 v Kanadi. Proces nakazuje, kako močno se v laboratorijih Jamieson potrjudijo z pridobivanjem najbolj naravnih, čistih in kvalitetnih surovin iz celotnega sveta.

Premium Vitamin D3 pršilo 1.000 IE je okusen in priročen način, da dobimo 1.000 mednarodnih enot vitamina D v samo eni sekundi!

Vitamin D je eden izmed najpomembnejših vitaminov, saj med drugim:

  • prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • prispeva k delovanju mišic,
  • prispeva k delovanju imunskega sistema,
  • ima vlogo pri delitvi celic
  • prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja,
  • prispeva k normalni ravni kalcija v krvi.

Prišilo z Vitaminom D omogočajo lažjo uživanje in omogočajo še večjo stopnjo absorpcije, saj je v pršilu dodano najkakovostnejšega kokosovo olje z visoko vrednostjo MCT- srednjeverižnih trigliceridov, ki znatno povečajo absorpcijo naravnega vitamina D3 (POZOR-vitamin D je v topen v maščobah in se brez njih ne absorbira).  Izdelek je sladkan samo z stevijo in brez umetnih sladil in arom.

Uporaba:
Priporočeni dnevni vnos:
Od 1 leta dalje do 10 let: 1 pršilo.
Od 10 let dalje: 2 pršili na dan.

Popršite pod jezik enkrat dnevno. Pred uporabo pretresite. Izdelek je uporaben do konca roka uporabe tudi po odprtju.

Vsebnost in sestavine v 1 razpršku:
Vitamin D3 (holekalciferol) Quali-D  25 mcg/1,000 IU (500%*) prečiščena voda, celuloza, jabolčni sok- koncentrat, naravna aroma (pomaranče, ananas), srednjeverižni trigliceridi, sredstvo za zgostitev (ksantan gumi), citronska kislina, konzervans (kalijev sorbat), naravno sladilo (Stevia- ekstrakt listov), mešani tokoferoli, ekstrakt rožmarina. *Priporočeni dnevni odmerek

Izdelek ne vsebuje soli, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do končnega izdelka brez testiranja na živalih.

Neto količina: 58 ml (zadostuje za 125 razprškov)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Nazaj na vrh