Akcija

Živilski pripravek iz elementov in mineralov v mikro koncentracijah.
Neto količina:
40 ml (20 ampul)

Na zalogi

SKU:269874

20,90

Primerjava

Opis izdelka
Sinergistična povezava oligoelementov in litoterapevtskih mineralov, ki pomaga ponovno vzpostaviti upočasnjene organske funkcije, ki po Ménétrierjevi lestvici spadajo v diatezo 4.
Kaj je diateza?
Diateza je prirojena ali pridobljena nagnjenost organizma h kaki bolezni, skupini bolezni ali presnovnim anomalijam.
Diateze predstavljajo nagnjenjenost, kako se odzovemo na določene dražljaje, ki povzročajo duševne in telesne reakcije in motnje v telesu, ki se lahko sčasoma prelevijo v dejanske bolezni.
Vsaka diateza je zato povezana z lastnimi slabostmi, ki jih lahko koristijo osnovni oligoterapevtski izdelki.
Pegaso je razvil koncept oligoterapije in vsako diatezo povezal s specifičnimi litoterapevtskimi sredstvi (dekelacijska litoterapija), ki delujejo v sinergiji z oligoelementi.
Izdelki Oligolito pri priporočenih odmerkih nimajo stranskih učinkov, ker delujejo le, če najdejo ustrezno fiziološko funkcijo, na katero lahko delujejo. V nasprotnem primeru so fiziološko deaktivirani ali izločeni iz telesa.

Ne pozabite na pestro in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Lastnosti:
• primeren za otroke, nosečnice, starejše, vegetarijance, vegane in obolele za celiakijo.

Navodila za uporabo
Priporočen dnevni odmerek:
Vzemite 1 ampulo vsak drugi dan. Tekočino držite pod jezikom nekaj minut: to omogoča, da se pripravek takoj absorbira v obtočni sistem ust, ki ga prenese v preostali del telesa. Pripravek pa se absorbira, tudi če ga takoj zaužijemo.
Vzemite ga zjutraj na prazen želodec, razen če vam zdravstveni delavec drugače predpiše. Če isti dan jemljete 2 ali več litoterapevtskih izdelkov, počakajte vsaj 20 minut med jemanjem enega ali drugega.
Odmerjanje je enako za odrasle, otroke in starejše in ni povezano s telesno težo: izdelki oligo-litoterapije delujejo na podlagi kakovosti in ne količine.
Pri zelo majhnih otrocih je mogoče vsebino ampule izvleči v brizgo in jo po odstranitvi igle dati neposredno v usta ali piti z malo vode.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Opozorilo
Shranjevati v suhih prostorih pri temperaturi do 25°C, ne izpostavljati virom toplote ali direktnim sončnim žarkom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestava
Bakrov glukonat v sestavi 0,00726 mg bakra, koloidno srebro v sestavi 0,01 mg srebra, koloidno zlato v sestavi 0,014 mg zlata, azurit, samorodno zlato, samorodno srebro, halkopirit, monacit v sledeh, sterilna fiziološka tekočina.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oligolito DIA 4”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh