Živilski pripravek iz elementov in mineralov v mikro koncentracijah.
Neto količina:
40 ml (20 ampul)

Na zalogi

SKU:269876

22,90

Primerjava

Sinergistična povezava oligoelementov in litoterapevtskih mineralov, ki pripomore k boljšemu počutju.

Pegaso je razvil koncept oligoterapije in vsako diatezo povezal s specifičnimi litoterapevtskimi sredstvi (dekelacijska litoterapija), ki delujejo v sinergiji z oligoelementi.

Izdelki Oligolito pri priporočenih odmerkih nimajo stranskih učinkov, ker delujejo le, če najdejo ustrezno fiziološko funkcijo, na katero lahko delujejo. V nasprotnem primeru so fiziološko deaktivirani ali izločeni iz telesa.

Ne pozabite na pestro in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Lastnosti:
• primeren za otroke, nosečnice, starejše, vegetarijance, vegane in obolele za celiakijo.

Navodila za uporabo
Priporočen dnevni odmerek:
Vzemite 1 ampulo vsak drugi dan. Tekočino držite pod jezikom nekaj minut: to omogoča, da se pripravek takoj absorbira v obtočni sistem ust, ki ga prenese v preostali del telesa. Pripravek pa se absorbira, tudi če ga takoj zaužijemo.
Vzemite ga zjutraj na prazen želodec, razen če vam zdravstveni delavec drugače predpiše. Če isti dan jemljete 2 ali več litoterapevtskih izdelkov, počakajte vsaj 20 minut med jemanjem enega ali drugega.
Odmerjanje je enako za odrasle, otroke in starejše in ni povezano s telesno težo: izdelki oligolitoterapije delujejo na podlagi kakovosti in ne količine.
Pri zelo majhnih otrocih je mogoče vsebino ampule izvleči v brizgo in jo po odstranitvi igle dati neposredno v usta ali piti z malo vode.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Opozorilo
Shranjevati v suhih prostorih pri temperaturi do 25°C, ne izpostavljati virom toplote ali direktnim sončnim žarkom. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestava
Bakrov glukonat (0,0726 mg bakra), litijev glukonat (0,0821 µg litija), magnezijev glukonat (0,1044 mg magnezija), manganov glukonat (0,0728 mg mangana), natrijev tiosulfat (0,122 mg žvepla), natrijev selenit (55 µg selenita), organski silicij (40 µg silicija), cinkov glukonat (0,0674 mg cinka), piroluzit, silicijev dioksid v sledeh, sterilna fiziološka raztopina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oligolito TRICOS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Nazaj na vrh